Te pot ajuta in situatia in care ai tulburari psihosomatice (acolo unde factorii psihici pot determina o boala, o pot ajuta sa se intensifice, o pot intensifica sau chiar o pot cauza), in tulburarile afective (perturbari ale dispozitiei) si cele anxioase (atac de panica, fobii, stres, anxietate generalizata sau specifica, cele cauzate de conditia medicala), tulburarile de somn (somnolenta excesiva, insomnii, parasomnii cum ar fi cosmarul sau desteptarile bruste, stari asociate cu depresia), in unele tulburari de personalitate.

Iti pot fi de folos daca ai depresie, suferi de stima de sine scazuta sau esti demoralizat si, de asemenea, pentru a-ti imbunatati performanta academica sau sportiva si sa iti imbunatatesti relatiile, inclusiv cele de cuplu.

Mai poti apela la serviciile mele pentru a folosi tehnicile terapeutice ca adjuvant in afectiunile medicale (controlul durerii, medicina interna, unele afectiuni cardiovasculare, respiratorii, gastrointestinale neurologice sau de alta natura).

Nu in ultimul rand, te pot ajuta sa te lasi de fumat.

Nu pot sa iti spun cat va dura pana iti vei rezolva problema. Te pot asigura ca stradania mea este sa ma comport impecabil, iar tu sa pleci mai bine dupa fiecare sedinta. Daca vei fi prezent in cabinet (asta presupune ca esti langa mine si nu ai mintea in alta parte), primele rezultate se pot vedea in aproximativ doua luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *