catalin-poza-2       Sunt psiholog, membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Psihoterapie Ericksoniana, membru atestat al Colegiului Psihologilor din România.

       Am urmat stagii de pregatire in Psihoterapie Eriksoniana, Hipnoza Clinica si Relaxare, unde formarea a fost condusa de doi oameni minunati, carora le port un respect deosebit – Jeno Laslo Varga și Krisztina Gabriella Szabo, iar dezvoltarea personală, in Terapii Cognitiv-Comportamentale,   s-a desfasurat sub coordonarea Cristinei Stere.

       A urmat formarea in Tehnica de vindecare emotionala, mentala si sufleteasca a traumelor profunde (Deep Memory Process Therapy, Core Emotional Release; Working with Spirit and Transition), unde formator a fost Mark Wentworth, Marea Britanie.

       Nu in ultimul rand, in sunetul tobei lui Robert Moss, creatorul Activ Dreaming, cel mai important profesor de visare din lume, unul din cei mai faimosi exploratori ai samanismului (alaturi de Mircea Eliade, Carlos Castaneda, Alberto Villoldo si Michael Harner) am urmat cursul de Imaginal Healing.

       Cred ca e bine sa stii ca o sedinta va dura in mod sigur mai mult de o ora, asa ca daca intentionezi sa ma contactezi pentru asa ceva, ia in calcul asta!